duminică, 14 februarie 2010

Cafea Cappuccino Cu Ciocolata Si Caramel

Timp de pregatire: 10 minute
Ingrediente: pentru 2 portii mari

- 1 cana de apa fierbinte
- 3/4 cana lapte
- 2 lingurite de sirop de ciocolata
- 3 lingurite de inghetata caramel pentru topping
- 1 lingura de cafea instant (ness) de buna calitate
Mod de pregatire:
Puneti intr-un vas de sticla sau portelan rezistent la cuptorul cu microunde: apa, laptele, siropul de ciocolata, cafeaua instant si toppingul de caramel.
Setati cuptorul la  putere 100% si incalziti pentru 2 - 3 minute.
Amestecati cafeaua. Serviti imediat.

Pahar de prezentare: cesti de cafea din portelan sau sticla termorezistenta.
Bookmark and Share

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului.  Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.                                                      
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...