Timp de preparare: 10 minute
Ingrediente: pentru 2 pahare
- 3 cani de gheata sfaramata sau cuburi de gheata
-1 ½ cani de cafea filtru rece
-½ cana de lapte integral
-½ cana de zahar
- 2 linguri de sirop de caramel
-1 lingurita de sirop de ciocolata
-¼ lingurita de sare
- cateva picaturi de esenta de vanilie
Mod de preparare:
Turnati in blender cafeaua, zaharul, laptele, siropul de caramel si cel de ciocolata si sarea. Mixati la viteza medie 20 de secunde.
Adaugati esenta de vanilie si gheata. Mixati la viteza mare pana cand obtineti un aspect cremos al bauturii.
Turnati in pahar si serviti cu un pai.
sâmbătă, 13 februarie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Comentarii
Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu