Timp de preparare: 1 ora inclusiv timp de asteptare
Ingrediente: pentru aproximativ 1,25 litri
- 4 cani de apa clocotita
- 3 linguri de ceai de iasomie
- 1 cana de zahar brun
- 1 1/4 cani de apa minerala
Mod de preparare:
Dizolvati zaharul in 3/4 cani de apa, si fierbeti pana obtineti un sirop.Luati de pe foc si lasati sa se raceasca. Puneti iasomia in 3 cani de apa clocotita si lasati aproximativ 6 minute. Filtrati ceaiul si lasati sa se raceasca. Turnati siropul peste ceai si amestecati pana se omogenizeaza bine. Adaugati apa minerala si puneti la rece in frigider.
Turnati in pahare peste cateva cuburi de gheata.
Optional : feliute de lamaie si bastonase de scortisoara.
Pahar de prezentare: Highball, optional pai sau cani de sticla.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu