Timp de preparare: 30 de minute
Ingrediente: pentru 6 portii
- 6 portocale mari
- 1 banana
- 2 ananas taiat felii
- sucul de la o lamaie
- zahar
Mod de preparare:
Taiati un capacel la codita fiecarei portocale. Apoi folosind o lingurita scoateti miezul portocalelor, fara sa scoateti si coaja alba din interior. Puneti portocalele intr-un vas cu apa rece.
Taiati ananasul si banana in bucati mici, si le amestecati cu pulpa de portocale, taiata in bucati mici. Adaugati sucul de lamaie si zahar dupa gust. Puneti mixul de fructe in interiorul portocalelor. Puneti fiecare portocala intr-un bol cu gheata sfaramata.
Daca va mai ramane mix de fructe, puneti-l la rece si poate fi folosit drept sos la inghetata.
Mixul de fructe poate fi preparat si din alte fructe, proaspete sau conservate. Ideea este sa combinati fructe cu gust dulce si fructe cu gust acrisor pentru a obtine arome deosebite.
duminică, 21 februarie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Comentarii
Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.
1 comentarii:
Ai lucrat intens la blogul asta! D-aia n-am putut eu sa intru pe el ieri?
S-au din cauza PC-ului meu care sta sa moara?
Trimiteți un comentariu