marți, 2 februarie 2010

Cafea Cu Cacao

Timp de preparare: 10 minute
Ingrediente: pentru o portie
- 2 lingurite pline cu cafea
- 1 lingurita plina cu cacao
-  miere
- optional frisca lichida
Mod de preparare:
Pregatiti o cafea tare la ibric. Puneti cacao intr-o ceasca. Luati miere cu lingurita, doar cat sa o acopere. Amestecati bine mierea cu cacao. Puneti acest amestec in ibricul de cafea si amestecati bine. Dati intr-un singur clocot. Turnati cafeaua intr-o cana de sticla. Optional  puneti frisca deasupra, turnand  frisca peste o lingurita tinuta invers (cu partea bombata in sus), pentru ca frisca sa nu se amestece repede cu cafeaua.
Minted Cocoa Coffee Mix on FoodistaMinted Cocoa Coffee Mix
Bookmark and Share

1 comentarii:

Mari spunea...

O cafea aromată, cu un gust deosebit!
Felicitări!

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului.  Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.                                                      
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...