- 2 1/2 cani de pepene rosu, curatat de seminte
- 3 linguri suc de lime proaspat preparat
- 100 ml tequila
- 50 ml Cointreau
- 2 cani gheata sfaramata
- 3 linguri suc de lime proaspat preparat
- 100 ml tequila
- 50 ml Cointreau
- 2 cani gheata sfaramata
Mod de preparare:
Puneti pepenele in blender si mixati 30 de secunde.
Adaugati si celelalte ingrediente si deasupra puneti gheata.
Mixati inca 30 de secunde. Serviti in pahare de cocktail.
Puteti decora paharele cu cate o capsuna.
ATENTIE ! Contine alcool !
Adaugati si celelalte ingrediente si deasupra puneti gheata.
Mixati inca 30 de secunde. Serviti in pahare de cocktail.
Puteti decora paharele cu cate o capsuna.
ATENTIE ! Contine alcool !
Aceasta este reteta cu numarul 200, publicata pe blogul http://inbucatarielacafea.blogspot.com.
In Bucatarie La Cafea - Drinking Coffee In The Kitchen
va multumeste pentru vizitele
si
comentariile dvs postate pe blog.
va multumeste pentru vizitele
si
comentariile dvs postate pe blog.
Va asteptam
sa ne vizitati in continuare !
sa ne vizitati in continuare !
Va multumim !
2 comentarii:
Pai daca e reteta cu numarul 200 hai sa o gustam !
Felicitari Adrian si la cat mai multe retete pe minunatul tau blog !
Felicitari !
Felicitari Adrian,si la cat mai multe retete.
Imi place mult ce ai facut tu aici.
Trimiteți un comentariu