Ingrediente: pentru 2 pahare
3/4 cana de lapte cald degresat in care ati topit 4 tablete de ciocolata amaruie
1/3 cana de cafea espresso proaspat preparata
2 linguri de sirop de ciocolata sau sirop caramel
1 1/2 cana de iaurt degresat, foarte rece
1 cana de zmeura
1/2 cana lapte degresat
1/4 lingurita de cacao pudra
2 lingurite de ciocolata rasa
Mod de preparare:
Mixati laptele cu ciocolata, cafeaua espresso si siropul de ciocolata in blender.
Adaugati iaurtul si zmeura. Mixati pana la omogenizare completa.
Turnati in pahare.
In blenderul curatat, puneti laptele degresat si mixati cam 15 secunde pana laptele devine spumos.
Completati in pahare.
Decorati paharele cu cacao pudra si ciocolata rasa.
3/4 cana de lapte cald degresat in care ati topit 4 tablete de ciocolata amaruie
1/3 cana de cafea espresso proaspat preparata
2 linguri de sirop de ciocolata sau sirop caramel
1 1/2 cana de iaurt degresat, foarte rece
1 cana de zmeura
1/2 cana lapte degresat
1/4 lingurita de cacao pudra
2 lingurite de ciocolata rasa
Mod de preparare:
Mixati laptele cu ciocolata, cafeaua espresso si siropul de ciocolata in blender.
Adaugati iaurtul si zmeura. Mixati pana la omogenizare completa.
Turnati in pahare.
In blenderul curatat, puneti laptele degresat si mixati cam 15 secunde pana laptele devine spumos.
Completati in pahare.
Decorati paharele cu cacao pudra si ciocolata rasa.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu