Timp de preparare: 10 minute, fara timpul de asteptare
Ingrediente:
- 500 g de cafea
- 2 litri apa
Mod de preparare:
Se pune cafeaua in apa, intr-un vas de portelan sau sticla in care se poate amesteca usor. Amestecati pana se uda bine toata cafeaua. Turnati amestecul intr-o sticla si puneti dopul. Lasati la loc intunecos si rece 10 - 20 de ore. Cu cat timpul de asteptare este mai mare, cu atat amestecul va fi mai concentrat.
Filtrati de doua ori cu filtre de hartie pentru cafetiera.
Folositi 25 - 50 ml din acest amestec pentru o cana de cafea. Turnati aceasta cantitate si completati cu apa fiarta. Dati intr-un clocot. Nu consumati in exces, este o cafea foarte tare.
sâmbătă, 23 ianuarie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Comentarii
Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu