sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Cafele Aromate

Ingrediente: 
- 1/2 baton scortisoara
- 1 portocala / numai coaja, data pe razatoare
- 1 lingura cacao
- 150 g cafea boabe 
Mod de preparare: 

Cafea Scortisoara: se pune scortisoara in rasnita de cafea. Se rasneste cateva secunde. Se adauga 50 de grame de cafea boabe si se macina dupa preferinta. Se pastreaza in frigider.

Cafea Portocala: portocala se da pe razatoare. Atentie sa nu se rada si coaja alba a portocalei. Se pune 1/2 din cantitate in rasnita de cafea. Se adauga 50 de grame de cafea boabe. Se macina dupa preferinta. Se pastreaza in frigider.


Cafea Cacao : Se pune cacao in rasnita de cafea. Se adauga cafeaua boabe. Se macina dupa preferinta. Se pastreaza in frigider.
Bookmark and Share

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului.  Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.                                                      
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...