1/4 cana lapte
1/2 cana iaurt
8 - 10 capsuni
1/4 cana ghiata sfaramata
1 banana fara coaja si taiata felii
1/2 lingurita de miere
1 cana ananas taiat bucati
marți, 22 martie 2011
Smoothie - Insula Bananelor
Ingrediente: pentru 2 pahare
Mod de preparare:
Puneti toate ingredientele, cu exceptia mierii, in blender si mixati 20 - 30 de secunde.
Adaugati mierea si mixati 10 secunde.
Turnati in pahare si serviti.
Pahar de preparare: Highball
Adaugati mierea si mixati 10 secunde.
Turnati in pahare si serviti.
Pahar de preparare: Highball
Smoothie - Caise si Mere
Ingrediente: pentru 2 pahare
1 mar, curata de coaja si seminte, si taiat cubulete100 g de caise din compot
50 ml de sirop de compot
200 g de iaurt zeama de la o lamie
4 cuburi de ghiata
½ lingurita esenta vanilie
2 linguri de miere
2 lingurite de ciocolata rasa
Mod de preparare:
50 ml de sirop de compot
200 g de iaurt zeama de la o lamie
4 cuburi de ghiata
½ lingurita esenta vanilie
2 linguri de miere
2 lingurite de ciocolata rasa
Mod de preparare:
Puneti toate ingredientele in mixer si mixati pana la omogenizare completa.
Turanati in pahare si decorati cu ciocalata.
Pahar de prezentare: Highball
Turanati in pahare si decorati cu ciocalata.
Pahar de prezentare: Highball
Smoothie - Zmeura si Cappuccino
Ingrediente: pentru 2 pahare
3/4 cana de lapte cald degresat in care ati topit 4 tablete de ciocolata amaruie
1/3 cana de cafea espresso proaspat preparata
2 linguri de sirop de ciocolata sau sirop caramel
1 1/2 cana de iaurt degresat, foarte rece
1 cana de zmeura
1/2 cana lapte degresat
1/4 lingurita de cacao pudra
2 lingurite de ciocolata rasa
Mod de preparare:
Mixati laptele cu ciocolata, cafeaua espresso si siropul de ciocolata in blender.
Adaugati iaurtul si zmeura. Mixati pana la omogenizare completa.
Turnati in pahare.
In blenderul curatat, puneti laptele degresat si mixati cam 15 secunde pana laptele devine spumos.
Completati in pahare.
Decorati paharele cu cacao pudra si ciocolata rasa.
3/4 cana de lapte cald degresat in care ati topit 4 tablete de ciocolata amaruie
1/3 cana de cafea espresso proaspat preparata
2 linguri de sirop de ciocolata sau sirop caramel
1 1/2 cana de iaurt degresat, foarte rece
1 cana de zmeura
1/2 cana lapte degresat
1/4 lingurita de cacao pudra
2 lingurite de ciocolata rasa
Mod de preparare:
Mixati laptele cu ciocolata, cafeaua espresso si siropul de ciocolata in blender.
Adaugati iaurtul si zmeura. Mixati pana la omogenizare completa.
Turnati in pahare.
In blenderul curatat, puneti laptele degresat si mixati cam 15 secunde pana laptele devine spumos.
Completati in pahare.
Decorati paharele cu cacao pudra si ciocolata rasa.
Smoothie - Triple Fruit
Ingrediente: pentru 2 pahare
1 banana, fara coaja, taiata felii
1 piersica, fara coaja, taiata felii
4 - 5 capsuni
300 ml de suc de mere
1/8 lingurita de scortisoara
2 capsuni pentru decor
Mod de preparare:
Puneti toate ingredientele in blender si mixati pana la omogenizare completa.
Turnati in pahare reci/tinute in congelator cateva minute.
Decorati cu o capsuna pusa pe marginea paharului si putina scortisoara.
Pahar de prezentare: Highball.
1 banana, fara coaja, taiata felii
1 piersica, fara coaja, taiata felii
4 - 5 capsuni
300 ml de suc de mere
1/8 lingurita de scortisoara
2 capsuni pentru decor
Mod de preparare:
Puneti toate ingredientele in blender si mixati pana la omogenizare completa.
Turnati in pahare reci/tinute in congelator cateva minute.
Decorati cu o capsuna pusa pe marginea paharului si putina scortisoara.
Pahar de prezentare: Highball.
sâmbătă, 19 martie 2011
Smoothie - Caise si Mandarine
Ingrediente: pentru 1 pahar
- 1/2 cana caise deshidratate, taiate bucatele
- 1/2 cana mandarine
- 1 cana suc de grapefruit, rece
- 1 lingurita miere, optional
- 1/2 cana mandarine
- 1 cana suc de grapefruit, rece
- 1 lingurita miere, optional
Mod de preparare:
Puneti caisele si sucul de grapefruit in blender.
Mixati 30 - 40 de secunde.
Adaugati mandarinele si mixati inca 40 - 50 de secunde.
Se consuma imediat.
Puneti caisele si sucul de grapefruit in blender.
Mixati 30 - 40 de secunde.
Adaugati mandarinele si mixati inca 40 - 50 de secunde.
Se consuma imediat.
joi, 10 martie 2011
Mar pentru ceai
Ati facut de multe ori placinte, prajituri sau alte preparate cu mere. Cojile le-ati aruncat. Ei bine, va dau o idee la ce se pot folosi.
Ingrediente:
Coji de la 2 kg mere, merele sunt deja in placinta
2 - 3 linguri de zahar pudra
1 - 2 lingurite de scortisoara pudra
1 lamaie
Mod de preparare:
Merele se spala foarte bine in jet de apa rece. Se curata de coaja.
Cojile se lasa sa se scurga de apa. Se stropesc cu cateva picaturi de lamaie. Se pun apoi intr-o tava, acoperita cu hartie de copt. Zaharul se amesteca cu scortisoara si cu acest amestec se pudreaza cojile folosind o sita de ceai. Se acopera cojile cu o folie de aluminiu, si se dau la cuptorul preincalzit, la foc potrivit. Se tin la cuptor, 20 - 30 de minute, functie de cuptorul dvs.
Se scot din cuptor cand s-au rumenit suficient. Se lasa sa se racoreasca.
Se pastreaza intr-un vas acoperit, din sticla sau portelan.
Se pot folosi la aromarea bauturilor calde / ceai, lapte sau poate le gasiti si alte destinatii.
Ingrediente:
Coji de la 2 kg mere, merele sunt deja in placinta
2 - 3 linguri de zahar pudra
1 - 2 lingurite de scortisoara pudra
1 lamaie
Mod de preparare:
Merele se spala foarte bine in jet de apa rece. Se curata de coaja.
Cojile se lasa sa se scurga de apa. Se stropesc cu cateva picaturi de lamaie. Se pun apoi intr-o tava, acoperita cu hartie de copt. Zaharul se amesteca cu scortisoara si cu acest amestec se pudreaza cojile folosind o sita de ceai. Se acopera cojile cu o folie de aluminiu, si se dau la cuptorul preincalzit, la foc potrivit. Se tin la cuptor, 20 - 30 de minute, functie de cuptorul dvs.
Se scot din cuptor cand s-au rumenit suficient. Se lasa sa se racoreasca.
Se pot folosi la aromarea bauturilor calde / ceai, lapte sau poate le gasiti si alte destinatii.
marți, 8 martie 2011
vineri, 4 martie 2011
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Comentarii
Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului. Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.