sâmbătă, 13 februarie 2010

Cafe' Frappe' (Greek Iced Coffee)

Timp de preparare: 1 ora (inclusiv timp de asteptare)
Ingrediente: pentru un pahar 
- 1/2 cana cafea filtru concentrata
- 1/2 cana lapte degresat
- 1-2 lingurite de zahar sau miere

Mod de preparare

Turnati ingredientele in mixer. Mixati la viteza mare timp de 1 minut.
Turnati in pahar si serviti cu un pai.
Pahar de prezentare: Highball 

Nota:
Preparati cafea proaspata si raciti impreuna cu laptele pentru 1/2 ora la frigider.
Café Frappé on FoodistaCafé Frappé

Bookmark and Share

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului.  Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.                                                      
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...