duminică, 14 februarie 2010

Cafea Cappuccino

Timp de preparare: 15 minute
Ingrediente: pentru 8 portii (cescute de dimensiune medie)
- 3 lingurite de cafea instant espresso
- 2 cani de apa fiarta
- 3 cani de lapte fierbinte
- 6 lingurite de zahar
- Coniac, cantitate dupa gust (o lingurita de coniac la o cescuta)
- cateva tablete de ciocolata dulce data pe razatoare
Mod de preparare:
Puneti cafeaua in apa fiarta. Adaugati laptele si zaharul. Turnati in cescute. Adaugati coniacul si ciocolata.
Pahar de prezentare: cescute medii ca dimensiune din portelan sau sticla termorezistenta.
Instant Cappuccino on FoodistaInstant Cappuccino
Bookmark and Share

1 comentarii:

Mari spunea...

Să mai încerc şi astăzi.
Cred că mi-ar place, deşi cu băuturile sunt certată, dar o linguriţă n-are ce să-mi facă!
Foarte bună!

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului.  Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.                                                      
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...