sâmbătă, 13 februarie 2010

Ceai Trei Arome

 
Timp de preparare: 20 minute
Ingrediente: pentru 3 portii
- 2 cani de apa
- 1 cana lapte
- 1 lingurita de frunze de ceai negru
- 3 - 4 cm baston de scortisoara
- 3 cuisoare
- 3 boabe de piper negru
- 3 lingurite de zahar
Mod de preparare
Puneti apa la fiert si cand fierbe adaugati frunzulitele de ceai. Lasati sa fiarba 3 minute, apoi adaugati zahatul si condimentele. Lasati sa fiarba inca 5 - 10 minute, functie de cat de concentrat doriti sa fie ceaiul. 
Adaugati laptele si amestecati sa se incalzeasca uniform. 
Strecurati ceaiul si serviti cat este fierbinte.
Pahar de prezentare: Cana de sticla termorezistenta.
Bookmark and Share

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comentarii

Comentariile trimise de dvs pe acest blog sunt moderate de administratorul blogului.  Comentariile dvs vor fi vizibile pe blog in maxim 24 de ore. Va multumim pentru intelegere.                                                      
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...